Onze diensten

Ad interim bestuur

Bent u tijdelijk op zoek naar een bestuurder of uitbreiding van het bestuur? Ik neem uw bestuurlijke taken waar. Van visie, strategie ontwikkeling, aansturing van uw managementteam, focus op klanten, tevredenheid van medewerkers tot sturing op resultaten. Ik help u graag.

Bestuurssecretariaat

Rechterhand uit de mouwen! Ik bied bestuurders organisatorische, bestuurlijke en juridische ondersteuning. Door u werk uit handen te nemen, help ik u bij de uitvoering van uw bestuurlijke taken. Dit werk kan bestaan uit bewaking van besluitvormingsprocessen, sturing geven aan activiteiten en projecten of het opstellen van beleidsnotities. Ook een vraagbaak voor in- en externe stakeholders of toezicht op toepassing en naleving van relevante wet- en regelgevingen behoren tot de taken van een bestuurssecretaris.

Helicopterview

Bent u het overzicht kwijt en komt u door de hectiek van de dag niet toe aan het creëren van dit overzicht? Ik zorg ervoor dat dit overzicht er (weer) komt. Met een brede organisatieblik breng ik structuur aan in alle activiteiten. Ik bepaal samen met u de prioriteiten en richten de organisatie waar mogelijk efficiënter in.

Good governance

Merkt u dat u steeds meer verantwoording moet afleggen en transparantie steeds belangrijker wordt? Ik help u bij het ‘goed besturen’ van uw organisatie door kritisch te kijken naar processen, beleid, wetten, regels en gewoontes. Good governance komt tot uiting in uw statuten, reglementen en procedures, maar zeker ook in competenties en gedrag van uw medewerkers.